Sommaren är nära och det betyder givetvis att även semestern är nära. Att de flesta ser fram emot den tiden, är det ingen nyhet för någon. Har du en familj kan dessutom dessa förväntningar bli extra stora. Barn brukar älska att åka iväg och tycker att det är spännande och extra pirrigt när semestern närmar sig.

Familjeresor kan se ut lite hur som helst beroende på hur man brukar spendera tiden tillsammans. Vissa väljer att åka iväg på solsemester utomlands, andra föredrar att stanna hemma i Sverige och njuta av den svenska sommaren.

Är du person som gillar att åka runt så kan en husvagnssemester passa bra. Och har du dessutom en större familj så kan ett förtält til husvagn vara en riktigt bra lösning.

Vilket är det hetaste tipset för en somrig familjesemester? Välj en semester som passar dig och övriga familjemedlemmar. Det är det bästa rådet!

Husvagn med förtält – ett bra alternativ?

Om du har valt att hyra en husvagn eller äger en sådan kan det vara smart att lägga till ett förtält. Förtältet är helt enkelt ett extra rum där alla kan vistas i. Det är inget måste men reser man med en familj kan det vara en praktisk lösning.

Man särskiljer mellan olika typer av förtält. Det finns allt från fasta förtält till reseförtält och sådana som är uppblåsbara. Det bästa är att du själv kan sätta ihop förtältet och få bra tips angående det från campingåterförsäljaren.

Vilken tid är bäst för att campa?

Om du har bestämt dig för att campa i Sverige är det bäst att åka ut under juni eller juli. Då har även barnen sommarlov, så det passar perfekt. Tänk på att du måste förbereda en hel del ifall du ska åka ut med husvagnen. Du ska veta vart du ska resa och vilka campingplatser som du ska besöka. I en del fall behöver du även boka campingplats i förväg.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here