För vissa låter ordet nanny lite gammaldags medan det för andra låter lite pretentiöst. Men en nanny från NannyPoppins är varken det ena eller det andra utan kort och gott en bra och mycket smidig service för den som vill ha bra och trygg hjälp för att se till att barnen är säkra och har bra strukturer. Det kan trots allt vara så att den moderne föräldern inte alltid har tillräckligt god kontroll över sitt eget schema för att kunna lova att vara hemma vid en viss exakt tidpunkt. Även om en liten försening kan tyckas vara en liten sak så kan det vara en stor sak för ett barn som behöver mycket trygghet.

Vad gör en nanny?

En nanny från myNanny är exakt den person som ser till att barnen alltid är trygga och säkra. Det är essentiellt att den som kommer och tar hand om barnen alltid ser till att de har goda rutiner och att de lever i en väldigt förutsebar värld.

 

myNanny är en tjänst som är till just för föräldrar som vill försäkra sig om den allra högsta nivån på trygghet för sina barn.

Barnvakt eller barnpassning?

Barnvakt är ett populärt gammalt ord för personen som ägnar sig åt barnpassning. Men vad ligger egentligen i ordet barnvakt? Själva ordet vakt kanske låter som att man vaktar barnen så att de inte kommer ut, men en mer positiv tolkning av ordet leder en till att man vaktar barnen från att de ska skadas på något sätt. Det är det som är det centrala när man tar hand om barn, att de skyddas från faror samtidigt som de får en mycket stabil och förutsebar liten värld att leva i.

Är en barnflicka samma sak som en nanny?

Det är många som blir förvirrade av orden barnflicka och nanny. Är de samma sak eller är det två olika saker man pratar om? Man kan väl säga att det är i stort sett samma sak men att det har blivit lite trendigt att prata engelska i Sverige. Det viktiga är funktionen, personen ska ta hand om barnen på ett sätt att barnens bästa kommer i centrum. Det är med andra ord inte någon som diskar och tvättar. Istället är det en person som ger barn en god tillvaro under den tid föräldrarna inte är hemma, eller är upptagna i hemmet.

Barnvakt i Stockholm och på många andra platser

myNanny och NannyPoppins erbjuder barnvakt i Stockholm och på många andra platser i Sverige. En barnvakt från oss avlastar er som är föräldrar precis när ni behöver det som mest.

 

Vi har alltid barnens bästa för ögonen och vi arbetar mycket hårt när vi väljer vilka som får äran att arbeta för oss. Det är det som gör att vi kan garantera att era barn inte bara vaktas utan också vårdas.

 

För den som har lite äldre barn kan vi rekommendera läxhjälp med Allakando eller studiehjälp med SmartStudies, i Stockholm eller på andra platser i Sverige.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here