Alla har vi inte en walk-in closet att njuta av. De allra flesta av oss har en liten garderob och måste hitta andra lösningar för att förvara kläder på ett bra sätt. Något som är både praktiskt och snyggt är en klädställning.

Då du hänger upp dina kläder blir de inte skrynkliga lika lätt som när du viker dem och förvarar i en låda. Du har även bättre uppsikt över dina kläder med klädställningar. Det blir lättare att klä dig och variera dina outfits.

Olika typer av klädställningar

Naturligtvis finns en massa olika klädställningar på marknaden att välja mellan. Nedan är några av de vanligaste:

  • Rektangulär med skoställ längst ner och hatthylla högst upp
  • A-formad hopfällbar klädställning
  • En enkel stång med hjul
  • Vägghängd klädställning med separata stänger nedtill för byxor
  • A-formad klädställning med skoställ

Smarta ställen att placera klädställningar

Hallen

Om du underhåller ofta eller har en stor familj finns det sällan tillräckligt mycket utrymme för alla jackor under årets kalla dagar. Placera en smart klädställning med skoställ nedtill och hatthylla högst upp för att få ut maximal användning av klädställningen.

Hemmakontoret

Något du kanske inte tänkt på är att det kan vara väldigt praktiskt att ha en klädställning på hemmakontoret. Besökare kan då lätt hänga av sig. Du kan även förvara arbetskläder på kontoret för de gånger du ska ut på kundbesök eller något annat jobbrelaterat. Det underlättar i vardagen att separera arbetskläder från dina privata kläder.

Barnrummet

Om du vill vänja ditt barn vid att ta flera olika val om dagen kan det vara smart att börja med just kläder. Det finns små klädställningar som barn själva kan nå upp till. Självklart kan du som förälder välja vad som ska hänga framme för barnet att välja mellan.

Testa dig fram

Våga testa en klädställning hemma – det är ett smart och enkelt sätt att förvara kläder på. När du väl införskaffat dig en ny klädställning kommer du fråga dig själv – varför köpte jag inte en tidigare?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here