Ett hem kompletterat med en vacker trädgård är helt enkelt perfekt. I trädgården kan du avnjuta långa och efterlängtade sommarkvällar.

Vad gör en sådan upplevelse komplett? Utemöbler så klart. Stolar, bord och inte minst en skön solsäng att lägga sig i. Du kan sträcka ut dig med en god drink i handen och när du öppnar ögonen kommer du upptäcka att du inte alls är på Mallorca utan i din egen trädgård. Vilken dröm!

Trädgården går väl ihop med en fin solsäng

Solsängen kan klassas som en av trädgårdens mest populära och omtyckta möbler.

Utbudet är stort och det kan göra valet lite svårare. Vill du ha en hopfällbar solsäng med tak i stål eller föredrar du en mer robust modell tillverkad av massivt trä? Glöm inte det fantastiska och mjuka underlaget som solsängen inte kan utan.

Föredrar du lättare och kompaktare modeller kan du köpa en solsäng av bambuträ. Den kan du lätt flytta runt i trädgården på jakt efter den perfekta solstrålen. Anpassa gärna solsängen till själva trädgården. Har du mer plats kan du köpa mer bastanta möbler. Har du en nättare trädgård ska du satsa på hopfällbara sådana. Tumregeln är att solsängen ska passa både hemmets stil men även trädgårdens storlek och allmänna känsla.

Välj rätt

Vill du välja en bra solsäng? En sådan som passar både trädgården och dig?

Vad ska du tänka på? Ett gott råd är att provsitta eller provligga solsängen innan inköp. Handlar du online kan det vara lite svårare. Titta gärna genom köpguider och recensioner innan du klickar hem din solsäng. Kom även ihåg att returrätten ger dig en chans att återsända varan ifall den inte passar din smak eller förväntningar.

En annan lösning är att prova solsängen i butik och sedan klicka hem den från nätshoppen ifall det finns ett sådant alternativ. Tänk även på pris och din egen budget. Sätt ett maxpris som du inte får överskrida när du handlar så blir alla inköp lite lättare.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here